Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ Σ.Ε.Γ.

Την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014, στο χώρο των γραφείων του Συλλόγου, (Σόλωνος 102 1ος όροφος, Αθήνα) διεξήχθησαν οι εκλογές του Συλλόγου Ελλήνων Γεωλόγων, για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Εξελεγκτικής Επιτροπής και της εκπροσώπησης στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Γεωλόγων.
Η ψηφοφορία διεξήχθη από της 9.00 το πρωί μέχρι την 18.00 το απόγευμα. Προσήλθαν και ψήφισαν 126 ταμειακά εντάξει μέλη του Συλλόγου και μετά το τέλος της ψηφοφορίας βρέθηκαν στην κάλπη 126 φάκελοι, αριθμός που συμφωνεί με τον αριθμό των ψηφισάντων. Μετά το άνοιγμα των φακέλων βρέθηκαν 124 ψηφοδέλτια των παρατάξεων και 2 Λευκά.

Οι τρεις παρατάξεις που συμμετείχαν στις εκλογές έλαβαν για το Δ.Σ. : Δημοκρατική Συνεργασία Γεωλόγων: Εξήντα (60), Μαχητική Αντίσταση Γεωλόγων: Πενήντα (50), Προοδευτική Συσπείρωση Γεωλόγων: Δεκατέσσερα (14), Λευκά δύο (2) ψηφοδέλτια.

Συμφωνήθηκε ομόφωνα από τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής και τους παρευρισκόμενους αντιπροσώπους των παρατάξεων ότι η καταμέτρηση των ψήφων, όσων ψήφισαν με αλληλογραφία, να γίνει την 19η Μαρτίου 2014.

Στις 19/3/2014, η Επιτροπή παρουσία των εκπροσώπων των παρατάξεων αφού παρέλαβε όλο το υλικό, από την θυρίδα του Ταχυδρομείου, έκανε έλεγχο των επιστολών, των ταμειακά εντάξει μελών και των επιστροφών, έκανε τελικά δεκτά 257 ψηφοδέλτια.

Οι τρεις παρατάξεις που συμμετείχαν στις εκλογές έλαβαν:
Για το Δ.Σ.
Δημοκρατική Συνεργασία Γεωλόγων: Εκατόν σαράντα τρία (143) ψηφοδέλτια.
Μαχητική Αντίσταση Γεωλόγων: Εβδομήντα πέντε (75) ψηφοδέλτια,
Προοδευτική Συσπείρωση Γεωλόγων: Τριάντα έξη (36) ψηφοδέλτια.
Λευκά δύο (2) ψηφοδέλτια και ένα (1) Άκυρο ψηφοδέλτιο.

Το τελικό συνολικό αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας είναι :    
Για το Δ.Σ.
1. Δημοκρατική Συνεργασία Γεωλόγων : Διακόσια τρία (203) ψηφοδέλτια.
2. Μαχητική Αντίσταση Γεωλόγων: Εκατόν εικοσιπέντε (125) ψηφοδέλτια.
3. Προοδευτική Συσπείρωση Γεωλόγων : Πενήντα  (50) ψηφοδέλτια.
 Λευκά τέσσερα (4) ψηφοδέλτια και ένα (1) Άκυρο ψηφοδέλτιο.
Συνολικά ψήφισαν 383  συνάδελφοι.

Για το Δ.Σ. εκλέγονται από την Δημοκρατική Συνεργασία Γεωλόγων 4, την Μαχητική Αντίσταση Γεωλόγων 2 και την Προοδευτική Συσπείρωση Γεωλόγων 1 συνάδελφοι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου