Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΕΩΛΟΓΩΝ
Απάντηση στους συντάκτες της ανακοίνωσης της ΔΗΣΥΓΕ

Αγαπητοί συνάδελφοι
Κάνετε μια φιλότιμη προσπάθεια με την απάντησή σας να φανείτε υπεράνω καταστάσεων. Προσπαθείτε να καλυφτείτε πίσω από τους 38 συνυποψήφιούς σας, ανάμεσα στους οποίους αναγνωρίζουμε ότι υπάρχουν αξιόλογοι συνάδελφοι, όπως γράφουμε στην "υβριστική" απάντηση στη διακήρυξή σας.
Φυσικά, η απάντησή σας απευθύνεται σε συναδέλφους που έχουν άγνοια για τα δρώμενα στο ΣΕΓ, αλλά και σε υποψηφίους σας ή μέλη της πλειοψηφίας της εφορευτικής επιτροπής που κράζουν "πες τους τα Φώντα".
Προσπαθείτε να φανείτε ως αγωνιστές, υπέρμαχοι της συλλογικότητας και της συνεργασίας, αλλά:



  • δεν λέτε ότι το προηγούμενο Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα χωρίς πρακτικό της εφορευτικής επιτροπής
  • δεν λέτε ότι το Δ.Σ. του ΣΕΓ με την ισχυρή πλειοψηφία, συνεδρίασε μόνο 5-6 φορές  στα τρία σχεδόν χρόνια της θητείας του
  • δεν λέτε ότι η ισχυρή πλειοψηφία δεν εξέδωσε ούτε μία ανακοίνωση για το ΙΓΜΕ, για την υποστελέχωση των Υπηρεσιών από συναδέλφους, για την κατάσταση στα Πανεπιστήμια, για τις προκαταβολές φόρου, και για τόσα άλλα που απασχολούν το κλάδο, προβλήματα για τα οποία όψιμα κόπτεσθε και δήθεν αγωνιάτε. 
  • τρέξατε όμως για την οργάνωση της ημερίδας για τα πετρέλαια, βαστάζοι του χαλιού του ξεπουλήματος και για την ευαρέσκεια του ΥΠΕΚΑ και της κυβέρνησης.
  • τρέξατε να εκδώσετε ανακοίνωση που καθυβρίζει και καταγγέλλει ως τρομοκράτες τους αγωνιζόμενους κατοίκους της Χαλκιδικής, οι οποίοι αντιστέκονται στην καταλήστευση του ορυκτού πλούτου του τόπου τους και υπερασπίζονται το φυσικό περιβάλλον και την υγεία των παιδιών τους, αποδεικνύοντας έτσι περίτρανα, οι «δημοκράτες» της ΔΗΣΥ, το ρόλο τους ως υπαλληλίσκοι προάσπισης των συμφερόντων κερδοφορίας της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός».
  • τρέξατε στην ΕΓΥ για να υποδείξετε, εν κρυπτώ, τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί για τις προσλήψεις στο ΙΓΜΕ συμβασιούχων για την απογραφή των υδροσημείων.
  • τρέξατε να προκηρύξετε τις εκλογές - κανονικά η ισχυρή πλειοψηφία τις έκανε πάντα μετά τα 3 χρόνια (κάθε δύο προβλέπει το καταστατικό) - προκειμένου να ψηφίσουν οι συνάδελφοι πριν τις προσλήψεις για να μην φανεί ότι τους ξεγελάσατε.
  • βάλατε και δύο μέλη στην εφορευτική επιτροπή, που αποτελούν ταυτόχρονα και μέλη επιτροπής προσλήψεων έκτακτων συναδέλφων στο ΙΓΜΕ. Τα μέλη δε αυτά δε χάνουν  χρόνο να πληροφορούν συναδέλφους, κυρίως νέους στην ηλικία, για την διπλή ιδιότητά τους αυτή, ασκώντας ένα "δημοκρατικό" εκβιασμό. 
  • δώσατε εντολή στην ισχυρή πλειοψηφία της εφορευτικής επιτροπής, να μην συνεδριάσει ποτέ, να μην απαντά σε ενστάσεις, να μην στέλνει φακέλους σε συναδέλφους πουν δε σας ψηφίζουν ή υποψιάζεσθε ότι δεν είναι σίγουροι ψηφοφόροι σας και λαμβάνετε επιπλέον μέτρα για να ακυρώσετε ψήφους (προσωπικές επιταγές, υποχρεωτικός σταυρός σε παραταξιακό ψηφοδέλτιο κλπ). 

Γι’ αυτό αγαπητοί συνάδελφοι δηλώνουμε ότι η ανάδειξή σας στο Δ.Σ. εξακολουθεί να εξυπηρετεί  ιδιοτελείς σκοπούς και όχι τον κλάδο.

Γι’ αυτό καλούμε τους υπόλοιπους υποψήφιούς σας μέχρι τους 38, που δεν έχουν ενημερωθεί, να σας καταγγείλουν και να ψηφίσουν  ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΕΩΛΟΓΩΝ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου